Bărbatul ale cărui gaze intestinale ar ucide ţânţarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joe este cunoscut printre apropiaţi ca omul care omoară ţânţarii prin gazele sale
Joe este cunoscut printre apropiaţi ca omul care omoară ţânţarii prin gazele sale

Joe Rwamirama în vârstă de 48 de ani, din Kampala, Uganda, pretinde că are o toxină în gazele intestinale ce poate ucide ţânţarii. Mai mult, el susţine că a fost contactat de o companie cu produse de profil, cercetătorii dorind să studieze proprietăţile chimice ale toxinelor sale unice.

Joe spune că nimeni din satul său de origine nu s-a îmbolnăvit vreodată de malarie, deoarece el elimină insectele pe o rază de peste 9 kilometri. Dacă ar fi adevărat, asta ar însemna ca zona lui de acoperire să fie mai mare decât cea a bombei atomice care a distrus Hiroshima în 1945, scrie The Sun. 

„Este cunoscut în tot oraşul ca omul care poate ucide ţânţarii cu băşinile lui. Când Joe este în jur, ştim cu toţii că ţânţarii vor dispărea“, a declarat frizerul local. 

Un şef local care l-a cunoscut pe Joe de când era mic a spus că l-a adus să locuiască cu el în timpul sezonului malariei şi a pretins că nimeni din apropiere nu s-a ămbolnăvit.

„Mânânc mâncare obişnuită la fel ca toţi ceilalţi, dar nici o insectă nu poate pune un picior pe mine, nici măcar o muscă. Mă spăl zilnic şi flatulenţele mele sunt ca ale oricărei persoane, sunt periculoase doar pentru insecte, în special pentru ţânţari“, susţine bărbatul. 

Informaţia conform căreia „vânturile“ lui Joe pot combate malaria nu a putut fi verificată din alte surse: cele două companii care şi-ar fi manifestat interesul pentru a-l studia nu au fost identificat.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite