Un pensionar şi-a contestat în instanţă propria vârstă, pentru a avea o altă maşină şi succes la femei. Bărbatul susţine că este un „zeu tânăr“

Un pensionar şi-a contestat în instanţă propria vârstă, pentru a avea o altă maşină şi succes la femei. Bărbatul susţine că este un „zeu tânăr“

Emile Ratelband (în imagine) susţine că medicii i-au zis că are corpul unui bărbat de 45 de ani FOTO Twitter @dgarnhem

Un pensionar Olanda a dechis un proces în instanţă împotriva propriei vârste. Bărbatul vrea să fie trecut în acte cu 20 de ani mai tânăr, pentru a avea succes pe Tinder, scrie BBC News.

Olandezul Emile Ratelband, în vârstă de 69 de ani, vrea o nouă dată de naştere, şi anume 11 martie 1969 în loc de 11 martie 1949.

Îţi poţi schimba numele. Îţi poţi schimba sexul. De ce nu şi vârsta?“, a declarat bărbatul, citat de BBC News.

El spune că se simte discriminat din cauza vârstei, întrucât îi afectează şansele la angajare şi succesul la femei pe aplicaţia de dating Tinder.

„Mă simt limitat la 69 de ani. Dacă aş avea 49 de ani, atunci aş putea cumpăra o casă nouă, aş putea conduce o altă maşină, aş putea avea mai mult de muncă“, spune el.

„Când intru pe Tinder şi scriu că am 69 de ani, nu primesc niciun răspuns. Dacă aş avea 49 de ani, cu faţa pe care o am, aş fi într-o poziţie privilegiată“, susţine bărbatul.

El se descrie un „zeu tânăr“ şi este dispus să renunţe la pensie în cazul modificării vârstei în instanţă.

Însă judecătorii sunt sceptici. Potrivit lor, că nu există nicio cale legală prin care o persoană să îşi poată schimba data naşterii. Decizia în acest caz va fi anunţată peste patru săptămâni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: