Un octogenar i-a lăsat mască pe poliţişti. A condus fără permis timp de 70 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina condusă de octogenarul britanic FOTO: Bulwell, Rise Park and Highbury Vale Police
Maşina condusă de octogenarul britanic FOTO: Bulwell, Rise Park and Highbury Vale Police

Un pensionar în vârstă de 83 ani a ajuns client al poliţiştilor atunci când, oprit la un control de rutină în trafic, s-a descoperit că nu are permis de conducere şi nici asigurare pentru maşină, bărbatul recunoscând că şofează de la vârsta de 12 ani.

S-a întâmplat recent în Bulwell, un târg din suburbia oraşului Nottigham din Marea Britanie. Bătrânelul a fost oprit de poliţişti în timp ce ieşea din parcarea unui Tesco la volanul unui Mini One. 

Nu mică le-a fost mirarea agenţilor rutieri să constate că omul nu avea permis de conducere şi nici asigurare pentru maşină. „Conduc aşa de când aveam 12 ani”, le-a explicat bătrânelul poliţiştilor şocaţi de norocul pe care acesta l-a avut de-a lungul vremii. 

"Cumva a reuşit să nu fie oprit niciodată de poliţie şi, din fericire, nu a avut niciodată un accident, nu a rănit pe nimeni şi nici nu a fost lovit de vreo altă maşină, în condiţiile în care nu a avut niciodată vreo asigurare", a explicat Poliţia Bulwell pe conturile de socializare ale unităţii, stârnind discuţii aprinse. 

Poliţiştii nu au oferit, însă, informaţii despre soarta şoferului în vârstă de 83 de ani. 

Vă recomandăm şi: 

Noul „foc viu“ din România. A fost găsit abia acum doi ani, la Buzău VIDEO 

Un român, şofer de TIR în străinătate, a vrut să îi facă o surpriză soţiei, dar a găsit-o cu amantul în casă: „O iei acum“

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite