Un leopard a muşcat de cap un fotomodel în timpul unei şedinţe foto. Femeia va rămâne cu cicatrice permanente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Unsplash.com
Foto Unsplash.com

Un fotomodel din Germania, a fost atacat de un leopard în timppul unei şedinţe foto la un adăpost pentru animale. Femeia a ajuns la spital cu răni grave la cap.

Jessica Leidolph, în vârstă de 36 de ani, este foromodel şi activistă pentru drepturile animalelor. Aceasta a făcut o şedinţă foto într-un adăpost unde se află animale dresate pentru a apărea în filme şi a fost muşcată de un leopard. Respectivul adăpost are două astfel de animale, pe Troia şi pe Paris, scrie BBC.

Femeia a declarat pentru Bild că unul din leoparzi o muşca „continuu de obraz, de ureche şi de cap”. Aceasta a ajuns la spital cu răni grave şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală. Starea sa este bună, dar va avea cicatrice permanente.

BBC scrie că nu se cunoaşte motivul pentru care a fost organizată şedinţa foto şi că proprietarul adăpostului refuză să facă vreun comentariu despre incident.

Condiţiile de viaţă ale animalelor, comportamentul şi securitatea adăpostului au fost verificate de medicii veterinari locali abia luna aceasta, spun autorităţile judeţene.

Grupul pentru drepturile animalelor, Peta, din SUA a răspuns atacului cerând ca felinele să fie ţinute doar în centre de salvare recunoscute, unde nu pot fi exploatate pentru câştig comercial.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite