Un indian şi-a ucis soţia după ce i-a pus în pat o cobră. Motivul pentru care a vrut să se răzbune a fost zestrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un indian si-a omorat sotia dupa ce i-a pus o cobra in pat
Un indian si-a omorat sotia dupa ce i-a pus o cobra in pat

Un indian a primit două condamnări la închisoare pe viaţă. El este acuzat că şi-a ucis soţia cu ajutorul unei cobre, pe care i-a pus-o în pat în timp ce femeia dormea, scrie BBC.

Sooraj Kumar a fost arestat anul trecut, după ce soţia sa, Uthra, în vîrstă de 25 de ani, a murit muşcată de şarpe. Poliţia a demarat o anchetă după ce familia ei s-a plâns că Sooraj o hărţuia pentru zestre, conform BBC.

Familia ei a intrat la bănuieli pentru că Uthra abia fusese muşcată de o viperă cu câteva săptămâni înainte. Ea se recupera după prima muşcătură de şarpe, când a fost atacată de cobră.

Ancheta poliţiei a condus spre soţul ei, Sooraj, ca fiind autor al ambelor tentative. Poliţiştii au mai arestat un bărbat care l-a ajutat să găsească şerpii şi, care, ulterior a mărturisit fapta sa. 

Recent, un tribunal l-a găsit vinovat pentru că a pus o cobră în patul ei, în timp ce Uthra dormea. Judecătorul a admis că este un caz foarte rar şi l-a condamnat pe Sooraj la două pedepse pe viaţă şi l-a obligat să plătească o amendă de 500.000 de rupii (peste 6.600 de dolari).

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite