Un fermier din Jamaica a decis să pună alarme antifurt caprelor sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fermier jamaican din Saint Catherine a anunţat că plănuieşte să pună caprelor sale alarme antifurt, pentru a se asigura că acestea nu vor fi luate de grupurile infracţionale care se ocupă cu furtul animalelor.

Furturile din ce în ce mai dese din zona sa l-au adus la disperare pe fermierul Christopher Clarke care a declarat pentru „Jamaica Observer” că este „disperat în prezent” după ce a încercat mai multe moduri prin care poate preveni dispariţia caprelor sale.

Clarke nu a vrut să dea detalii asupra modului în care va instala alarmele deoarece nu doreşte ca cei implicaţi în furturi să afle şi să încerce să „învingă mecanismul său”.

Fermierii locali susţin că 18 capre au fost furate din mai multe gospodării, numai în ultima săptămână. Aceştia suspectează că persoanele care au furat animalele fac parte dintr-o mare reţea infracţională. Cel mai recent furt a avut loc vineri, când şase capre au dispărut subit.

„Bazându-ne pe ceea ce am observat, infractorii par bine organizaţi şi sunt ajutaţi de oameni din comunitatea noastră”, a declarat un fermier local, Ian Leng, citat de „Jamaica Observer”.

Nu este pentru prima dată când un fermier din Saint Catherine ia măsuri neobişnuite pentru a preveni furturile. La începutul acestui an, o femeie având drept ocupaţie creşterea bananelor a vopsit fructele în roşu pentru a opri hoţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite