Un youtuber a murit după ce a căzut într-un lac îngheţat, în timp ce filma un episod pentru canalul său VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
apetor

„Apetor“, un cunoscut youtuber norvegian care obişnuia să se filmeze făcând activităţi în condiţii extreme, a sfârşit tragic după ce a căzut în apele unui lac îngheţat. În momentul tragediei, bărbatul filma pentru canalul său de Youtube, înregistrându-şi practic propria moarte.

„Apetor“, pe numele real Tor Eckhoff, s-a filmat în repetate rânduri în timp ce consuma alcool şi sărea în lacuri îngheţate, fiind renumit pe Youtube pentru acest tip de conţinut.

De data aceasta, Apetor se afla în Kongsberg şi se pregătea să filmeze pe un lac îngheţat, însă gheaţa s-a rupt sub picioarele lui, iar bărbatul a căzut în apă. Auzind ţipete, un bărbat aflat prin zonă a sunat la serviciile de urgenţă, arată Marca

În momentul în care medicii au ajuns, bărbatul se afla încă în viaţă şi a fost dus la spital, însă a murit la scurt timp după. 

În urmă cu o săptămână, barbatul a postat pe canalul său un videoclip intitulat „Nu sunt mort, am împlinit 57 de ani astăzi!“ Din păcate, a fost ultimul video pe care l-a putut încărca pe Youtube.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite