Un bucătar a fost condamnat la închisoare după ce a ucis un om şi a îmbolnăvit alţi 31 cu o plăcintă insuficient gătită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arestare generică FOTO Costel Crângan

John Croucher, bucătar şef la un local dintr-un comitat al Angliei, a primit o pedeapsă de 4 luni de închisoare după ce a ucis o femeie şi a îmbolnăvit alţi 31 de oameni. El a fost grăbit şi a gătit insuficient o plăcintă cu carne tocată.

Elizabeth Neuman, în vârstă de 92 de ani, a vomitat în repetate rânduri după ce a mâncat plăcinta, dar din păcate aceasta a murit la scurt timp. Pe lângă ea, alte 31 de persoane s-au îmbolnăvit. Doar trei oameni nu au avut nimic, deoarece erau vegetarieni.

Bucătarul, în vârstă de 40 de ani, şi-a recunoscut fapta şi la proces a spus: „Urăsc să o spun, chiar urăsc să o spun, dar cred că m-am grăbit.”. El avea o experienţă de 20 de ani ca bucătar, lucrând în mai multe restaurante.

El a adăugat: „ Acesta este un lucru pe care nu-l voi uita niciodată”.

Judecătoarea Sarah Campbell a spus că la eveniment au participat 35 de persoane şi că dintre acestea, doar 3 nu au mâncat din plăcintă. O persoană de 92 de ani a murit în urma unei hemoragii gastro-intestinale indusă de la vărsături. 

„Croucher a fost bucătarul şef în acea seară, iar el nu a gătit carnea tocată corespunzător.”

Judecătoarea a spus că localul este unul important pentru comunitate şi că proprietarul Neil Billingham ar fi trebuit să facă mai multe controale după acest incident neplăcut.

Proprietarul a recunoscut trei acuzaţii de încălcare a reglementărilor alimentare care au avut loc în perioada 2015 - 2017 şi a fost amendat cu 9.000 de lire sterline, scrie The Guardian.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite