Un bărbat din Viena a fost amendat cu 500 de euro după ce dat drumul unei flatulenţe „provocatoare” în faţa poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Poliţia din Austria a amentat un bărbat cu 500 de euro după ce acesta a eliminat o flatulenţă în faţa poliţiştilor. Forţele de ordine au menţionat pe Twitter că bărbatul s-a ridicat deodată de pe o bancă din parc, s-a uitat la poliţişti şi „a dat drumul cu intenţie unui vânt intestinal masiv”.

Potrivit The Guardian, care citează ziarul austriac Österreich, incidentul a avut loc pe 5 iunie, bărbatul fiind amendat pentru ofensarea decenţei publice.

De cealaltă parte, poliţia din Viena a scris pe Twitter că bărbatul avea un comportament provocator şi a refuzat să coopereze cu forţele de ordine. Ulterior, bărbatul s-ar fi ridicat de pe o bancă din parc, s-a uitat la poliţişti şi a „dat drumul cu intenţie unui vânt intestinal masiv”.

Poliţiştii au precizat şi că decizia poate fi atacată.

O amendă similară a fost dată în 2016 şi în România. Poliţiştii locali din Slobozia, judeţul Ialomiţa, au amendat un cetăţean din cauza unei flatulenţe. 

Potrivit procesului verbal, agentul Poliţiei Locale Slobozia care a oferit sancţiunea a fost chemat să verifice cauzele unui accident rutier, petrecut la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi Matei Basarab. La faţa locului se aflau patru persoane, printre care şi cel care a fost amendat pentru flatulenţă. Omul ar fi încercat să discute cu agentul cu privire la incident, moment în care a comis fapta menţionată în actul de constatare şi pentru care a fost tras la răspundere contravenţională.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite