Un bărbat a rămas cu organele genitale blocate într-un scaun cumpărat de la Ikea: sfatul venit din partea magazinului a făcut deliciul internetului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Un bărbat din Norvegia a făcut sesizare pe Facebook, după ce a suferit un incident amuzant cu unul dintre scaunele cumpărate din Ikea. Reprezentanţii magazinului au luat totul în serios, răspunzându-i clientului nemulţumit.

Claus Jorstad, un bărbat de 45 de ani din Norvegia, s-a plans pe pagina de Facebook a Ikea Norvegia de incidentul pe care l-a suferit, după ce a achiziţionat un scaunn al comerciantului.

Bărbatul a detaliat povestea, plângându-se de modul ciudat în care şi-a prins organele genitale într-o mică gaură a scaunului.

Potrivit Mashable, care citează „The Daily Dot”, Jorstad a scris în sesizarea postată on-line cum a pus scaunul de plastic în interiorul cabinei de duş. În timp ce se spăla liniştit, el a observant cum unul din testicule i-a rămas blocat într-o gaură a scaunului. 

„Stând acolo şi observând că nu mă mai pot mişca, am încercat să văd ce s-a întâmplat. Am realizat că unul dintre organe îmi era blocat”, a scris Jorstad. Bărbatul crede că diferenţa de temperatură şi aburii au dus la alunecarea testicolului său în gaura din scaun.

„Între timp, apa s-a răcit singură. Simţeam că îngheţ. Era mai rece decât zâmbetul soacrei mele când m-am căsătorit cu fiica ei”, a adăugat Jørstad. 

Ikea Norvegia a luat sesizarea în serios şi a răspuns plângerii bărbatului:  ”Salut, Claus. Vă recomandăm să luaţi scaunul din cabina de duş. Dacă alegeţi să-l păstraţi, asiguraţi-vă că sunteţi bine îmbrăcat”, au răspuns reprezentanţii IKEA Norvegia.

Lui Claus i-a sugerat de asemenea să folosească scaunul pentru a aşeza un ghiveci frumos de flori, însă Jorstad a decis să încerce păstrarea unui prosop pe scaun, pentru a preveni alte ghinioane în viitor.

scaun ikea
scaun ikea
Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite