Un bărbat din Madrid şi-ar fi ucis, tranşat şi mâncat mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Poliţia spaniolă
Foto Poliţia spaniolă

Un bărbat din Madrid a fost trimis în judecată pentru presupusa ucidere şi tranşare a mamei sale. Acesta ar fi mâncat rămăşiţele femeii.

Alberto Sánchez Gómez a fost arestat în 2019 după ce poliţia s-a dus la casa mamei sale, în vârstă de 66 de ani, în urma îngrijorărilor unui prieten.

Poliţia a declarat că a găsit părţi ale corpului împrăştiate în jurul apartamentului şi unele păstrate în recipiente de plastic. Inculpatul a declarat instanţei că nu-şi aminteşte dezmembrarea şi mâncarea mamei sale, conform BBC.

El ar fi suferit de o tulburare de personalitate şi ar fi fost afectat de consumul droguri, înainte de arestarea sa.

Presa spaniolă relatează că bărbatul era viloent cu mama sa, María Soledad Gómez, iar poliţia cunoştea aceste detalii. Inculpatul a încălcat un ordin de restricţie în momentul arestării sale.

Curtea a aflat despre scena macabră găsită la domiciliul din estul Madridului în februarie 2019. Unele rămăşiţe umane erau în curs de a fi gătite, iar altele erau depozitate în containere, relatează ziarul El Mundo.

Acuzatul, care avea 26 de ani la acea vreme, ar fi mărturisit că şi-a sugrumat mama şi a spus că uneori a mâncat părţile corpului şi uneori i le-a dat câinelui.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite