Un bărbat a găsit o păpuşă şi un bilet în peretele casei. Ce mesaj i-a transmis autorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agentul imobiliar i-a spus că bucătăria a fost refăcută acum aproximativ cinci ani, ceea ce înseamnă că păpuşa a fost plasată acolo probabil atunci.  Foto: Liverpool Echo LAD Bible
Agentul imobiliar i-a spus că bucătăria a fost refăcută acum aproximativ cinci ani, ceea ce înseamnă că păpuşa a fost plasată acolo probabil atunci.  Foto: Liverpool Echo LAD Bible

Jonathan Lewis, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Liverpool, a avut o surpriză de proporţii, când, a decis să verifice ce se afla în spaţiul de sub scările din casa sa. Aşa a descoperit că în perete se afla o păpuşă din material textil, îmbrăcată într-o rochie cu dungi, iar alături un bilet în care se susţinea că păpuşa îi ucisese pe proprietarii anteriori.

 „Stimate cititor / nou proprietar de casă, vă mulţumesc că m-aţi eliberat! Numele meu este Emily. Proprietarii mei locuiau în această casă în 1961. Nu-mi plăceau, aşa că au trebuit să plece. Tot ce au făcut a fost să cânte şi să fie veseli. A fost dezgustător. Înjunghierea a fost metoda prin care am ales să îi omor, aşa că sper să aveţi cuţite. Sper că dormi bine. Ei bine, cred că vorbesc pentru noi toţi când spun: VINZI CASA ŞI MUTĂ-TE”, scria pe bilet, conform LAD Bible.

„Tocmai am cumpărat casa şi am primit cheile vineri. Ştiam că există acest gol sub scările care fuseseră tencuite. Am văzut un fir acolo unde proprietarii anteriori aveau frigiderul, dar nu ştiam unde era conectat firul, aşa că am bătut un pic în peretele de gips-carton pentru a vedea ce era acolo. Am bătut printr-o gaură de dimensiunea unui pumn, apoi am zărit o lumină şi acolo era păpuşa”, a declarat Jonathan pentru Liverpool Echo.

Din fericire pentru Jonathan, totul s-ar putea să fie o farsă. 

Agentul imobiliar i-a spus că bucătăria a fost refăcută acum aproximativ cinci ani, ceea ce înseamnă că păpuşa a fost plasată acolo probabil atunci. 

„Unii dintre prietenii mei mi-au spus să vând casa şi să mă mut, dar cred că este doar o glumă. Voi fi sincer, mi s-a părut totul hilar. Probabil aş face acelaşi lucru. Scrisoarea spune de anul 1961, dar agentul imobiliar a spus că bucătăria a fost făcută acum patru sau cinci ani. Cred că atunci trebuie să fi fost pus acolo, deoarece hârtia nu pare foarte veche şi pare relativ recentă”, a mai spus bărbatul.

mesajul gasit alaturi de o papusa in perete foto Liverpool Echo Lad Bible

Fot: Liverpool Echo / LAD Bible

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite