Un avion a fost întors din drum după ce un liliac a stârnit panică printre pasageri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Air India a declarat în raportul său preliminar că apariţia "mamiferelor nedorite" la bord ar fi putut fi provocată de vehicule terţe Foto: Pixabay
Air India a declarat în raportul său preliminar că apariţia "mamiferelor nedorite" la bord ar fi putut fi provocată de vehicule terţe Foto: Pixabay

O aeronavă a companiei Air India care a decolat joi dimineaţă din Delhi cu destinaţia Newark, a fost nevoită să revină pe aeroportul din New Delhi după aproximativ o oră, deoarece un liliac a stârnit panică printre pasageri, relatează sâmbătă agenţia DPA, citat de Agerpres.

 Reprezentanţi din cadrul aviaţiei civile indiene au declarat că aeronava a efectuat o aterizare de urgenţă la Delhi.

Aeronava a fost imobilizată la sol şi s-a efectuat o procedură de fumigaţie. potrivit agenţiei de ştiri ANI, relatează Hotnews.ro.

Liliacul a fost ulterior găsit mort în interiorul avionului, în zona clasei business, au declarat pentru ANI reprezentanţi ai aviaţiei civile indiene. În raport se precizează că departamentul pentru siguranţa zborurilor din cadrul companiei aeriene va efectua o anchetă detaliată. 

Air India a declarat în raportul său preliminar că apariţia "mamiferelor nedorite" la bord ar fi putut fi provocată de vehicule terţe, cum ar fi cele utilizate pentru catering. Pasagerii avionului au fost transferaţi într-o altă aeronavă, care a aterizat la Newark cu o oarecare întârziere, se precizează în raport.

Înregistrări video care au devenit virale pe site-urile de socializare indiene prezintă echipajul avionului şi pasagerii reacţionând cu şoc şi panică la descoperirea liliacului care a zburat în interiorul aeronavei Boeing 737.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite