Un american  renunţă la alimente solide şi trăieşte doar cu bere timp de 46 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Daily Mail
FOTO Daily Mail

Un american din Ohio, SUA decide să renunţe la mâncare solidă şi să înceapă o dietă bazată strict pe bere, timp de 46 de zile, cu ocazia Postului Mare respectat de creştini, relatează Oddity Central.

„Se spune că în fiecare bere se ascunde un sandwich”, a declarat Del Hall, bărbatul în vârstă de 43 de ani care şi-a luat angajamentul de a se supune rigorilor dietei.

Ideea nu este neapărat nouă. El s-a inspirat de la călugării germani dintr-un mic ordin  numit „Paulaner“  din secolul al XVII-lea, care se presupune că au supravieţuit numai cu bere neagră „doppelbock”. Pentru aceşti călugări, berea mai era supranumită şi „pâinea lichidă” din cauza nivelului ridicat de carbohidraţi pe care le conţine.

 Mulţi creştini aleg să nu consume bere în timpul Postului Mare, suferind strădania de a se abţine de la orice duce în ispită,  dar Dell Hall decide exact contrariul. Timp de 46 de zile, americanul îşi ia substanţele nutritive numai din suplimente de bere şi vitamine. Deşi admite că primele zile au fost dure, Hall pretinde că acum se simte uimitor de bine şi a reuşit să şi slăbească.

Fiind un autentic împătimit al berii, bărbatul lucrează ca director de vânzări la 50 West Brewing Company, o fabrică de bere. El insistă că provocarea nu este o glumă excentrică. "Este un test al voinţei mele. Vreau să-mi rup dependenţa de la alimente.", a spus Hall, citat de Daily mail.

Prima bere, Hall o savurează în jurul pranzului, când foamea îl biruie cu totul, urmând să se ospăteze cu mai multe după muncă. Îşi îngăduie să bea cafea neagra, ceai neîndulcit si apa minerală. Dieta lui se desfăşoară şi sub supravegherea unui medic. Efectele secundare ar fi o îmbunătăţire al simţului mirosului şi visele obsedante despre mâncare, însă americanul nu renunţă la provocare, iar povestea lui devenită acum celebră datorită presei pasionate de senzaţional riscă să inspire mai mulţi adepţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite