Un alt fel de viaţă de porc: doi canadieni ţin în casă o purcică şi-o răsfaţă cum ştiu mai bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu din Canada a adoptat o purcică acum doi ani, crezând că este din rasa pitică, iar când şi-au dat seama că s-au înşelat era prea târziu: se ataşaseră iremediabil de animal, care între timp  s-a transformat în 300 de kilogram de drăgălăşenie.

Povestea canadienilor Steve Jenkins şi Derek Walter demonstrează odată în plus că viaţa îţi poate aduce uneori o binecuvântare deghizată.

În urmă cu doi ani, aceştia au adoptat o purcică, pe care au numit-o Esther, convinşi că animalul aparţine rasei porcilor pitici.

Când şi-au dat seama că porcul este unul obişnuit, oamenii apucaseră să se ataşeze prea mult de animal, aşa că au decis să-l păstreze, boredpanda.com.

image

Chiar dacă nu a fost la fel de simplu pe cât îşi imaginau, cei doi spun că afecţiunea pe care au cunoscut-o alături de Esther le-a schimbat definitiv viaţa. 

image

Văzând cât de inteligentă şi prietenoasă este purcica, bărbaţii nu au mai putut să pună gura pe carne şi au deveni vegani.

Ei au fost atât de profund marcaţi de relaţia lor cu Esther, încât s-au implicat în contruirea unui adăpot pentru animale.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite