Trusă rusească de supravieţuire pentru sfârşitul lumii: votca, esenţială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kitul de supravieţuire costă 22 de euro FOTO odditycentral.com
Kitul de supravieţuire costă 22 de euro FOTO odditycentral.com

O firmă rusească a scos pe piaţă o trusă cu obiecte utile celor care au convingerea că sfârşitul lumii este aproape. Printre lucrurile esenţiale supravieţuirii în cazul unui cataclism se află şi votca.

Pentru că 21 decembrie se apropie, o firmă rusească s-a gândit să pună în vânzare un kit de supravieţuire, dar ceva mai diferit de celelalte care există deja pe piaţă. Pentru 22 de euro, primiţi o trusă medicală (ce conţine inclusiv medicamente pentru inimă), săpun, câteva lumânări şi chibrituri, o conservă cu peşte, o sfoară, o pungă cu grâu, un carneţel, un creion şi o sticluţă cu votcă. Kitul de supravieţuire mai conţine un card de identitate care trebuie completat de posesor în cazul în care îl pierde pe cel original, precum şi o hârtie cu instrucţiuni pentru diferite jocuri – utile în eventualitatea în care aţi rămâne blocaţi undeva, împreună cu prietenii şi familia, şi nu aţi avea cu ce să vă umpleţi timpul.

Poate fi un cadou original de Crăciun

Deşi puţine dintre obiectele conţinute de trusa rusească de supravieţuire ar fi cu adevărat utile în cazul unei catastrofe, ea se vinde foarte bine. Potrivit purtătorului de cuvânt al firmei care o comercializează, în mai puţin de o lună, s-au vândut peste 1.000 de truse, o parte dintre ele fiind cumpărate drept cadou de Crăciun pentru prieteni - dar care trebuie oferit însă neapărat cu câteva zile în avans. Autorităţile ruse încearcă să oprească vânzarea kitului, pentru că firma nu are autorizaţie pentru a comercializa băuturi alcoolice şi medicamente. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite