Tânără din California, ucisă pe loc după ce un sinucigaş s-a aruncat de pe o clădire şi a căzut exact peste ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taylor Kahle, femeia de 29 de ani ucisă de un sinucigaş. Imagine: Fox 29
Taylor Kahle, femeia de 29 de ani ucisă de un sinucigaş. Imagine: Fox 29

O tânără de 29 de ani din California, SUA, a murit pe loc după ce un sinucigaş a sărit de la etajul 9 al unei clădiri şi a căzut exact peste ea, transmite presa americană.

Incidentul a avut loc în oraşul San Diego, unde tânăra Taylor Kahle se plimba alături de partenerul ei pe trotuarul de lângă o clădire, moment în care un bărbat cu vârsta estimată între 20 şi 30 de ani s-a aruncat în gol de la un balcon.

„Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. Martorii au spus că bărbatul se agăţase de o balustradă, pe un balcon al etajului 9, înainte să îşi dea drumul în gol. El a fost declarat mort la spital, dar Kahle a murit la faţa locului”, au declarat jurnaliştilor americani surse din rândul anchetatorilor.

Familia şi prietenii tinerei spun că aceasta urma să îşi serbeze aniversarea de 30 de ani pe data de 2 mai.

„Era ca o fiică. Am iubit-o mult. Era uimitoare, mai ales în timpul pandemiei. Iubea oamenii, îşi iubea prânzul şi ieşitul cu prietenii şi îi plăcea să meargă la concerte şi festivaluri. Trecuse cu greu peste moartea mamei sale şi încerca să ducă o viaţă mai bună”, a declarat presei şefa lui Taylor Kahle.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite