Surpriza uriaşă a locatarilor unui bloc după ce s-au trezit la robinete cu alcool în loc de apă. Unde s-a petrecut grozăvia

Surpriza uriaşă a locatarilor unui bloc după ce s-au trezit la robinete cu alcool în loc de apă. Unde s-a petrecut grozăvia

Locatarii unui bloc din India au fost şocaţi să constate că la robinetele din locuinţe curgea, în loc de apă, un amestec de băuturi alcoolice.

O fântână din oraşul Kerala, India, a fost contaminată cu 6.000 de litri de alcool confiscat care s-a scurs în sol după ce a fost îngropat în apropierea acesteia, relatează Fox News, citată de Mediafax.

Acest lucru i-a afectat pe locatarii unei clădiri din zonă care au constatat cu stupoare că apa de la robinet are gustul unui „cocktail“ din bere, coniac şi rom.

Administratorul imobilului a declarat că, din această cauză, copiii nu au mai putut merge la şcoală şi nici adulţii nu s-au mai dus la lucru.

Autorităţile locale spun că fântâna care aprovizionează regiunea va fi curăţată, dar au avertizat că este posibil ca operaţiunea să dureze chiar şi o lună.

Locatarii au primit în total 5.000 de litri de apă, dar cantitatea este insuficientă pentru a acoperi nevoile zilnice ale acestora.

Oraşul Kerala este cunoscut drept zona din India unde se consumă cele mai mari cantităţi de alcool.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: