Surpriza uriaşă a locatarilor unui bloc după ce s-au trezit la robinete cu alcool în loc de apă. Unde s-a petrecut grozăvia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii unui bloc din India au fost şocaţi să constate că la robinetele din locuinţe curgea, în loc de apă, un amestec de băuturi alcoolice.

O fântână din oraşul Kerala, India, a fost contaminată cu 6.000 de litri de alcool confiscat care s-a scurs în sol după ce a fost îngropat în apropierea acesteia, relatează Fox News, citată de Mediafax.

Acest lucru i-a afectat pe locatarii unei clădiri din zonă care au constatat cu stupoare că apa de la robinet are gustul unui „cocktail“ din bere, coniac şi rom.

Administratorul imobilului a declarat că, din această cauză, copiii nu au mai putut merge la şcoală şi nici adulţii nu s-au mai dus la lucru.

Autorităţile locale spun că fântâna care aprovizionează regiunea va fi curăţată, dar au avertizat că este posibil ca operaţiunea să dureze chiar şi o lună.

Locatarii au primit în total 5.000 de litri de apă, dar cantitatea este insuficientă pentru a acoperi nevoile zilnice ale acestora.

Oraşul Kerala este cunoscut drept zona din India unde se consumă cele mai mari cantităţi de alcool.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite