Spectacol înfricoşător în China: O haită de 30 de lupi atacă actorii pe scenă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dd

Un videoclip înfricoşător cu o haită de 30 de lupi care atacă actorii de pe scena unui teatru din oraşul Xi'an, din China, a devenit viral pe internet. În filmările postate săptămâna trecută pe Weibo, platformă de socializare chineză, animalele pot fi văzute cum părăsesc scena şi aleargă printre scaunele din sală.

Haita de 30 de lupi face parte din spectacolul intitulat „Legenda Tuoling-ului”, iar animalele joacă împreună cu actorii, care sunt ţintuiţi de podea în timp ce se prefac că sunt răniţi, relatează The Sun. 

S-au ridicat mai multe probleme de siguranţă a participanţilor la acest spectacol, mai ales că internauţii au văzut cum lupii nu poartă niciun ham sau zgardă şi pot alerga necontenit pe scenă şi printre spectatori. 

„Mi-aş pierde minţile dacă aş sta doar acolo”, a comentat o persoană după vizionarea videoclipului.

Cu toate acestea, managerul teatrului din oraşul Xi'an a declarat pentru CNN că lupii „nu vor face rău oamenilor”.

„Lupii au fost domesticiţi de la trei până la patru generaţii. Aceştia sunt crescuţi şi instruiţi de profesionişti, iar în ultimii trei ani nu s-a întâmplat niciun accident,” a mai spus reprezentantul teatrului.

Acesta a mai adăugat faptul că actorii poartă haine de protecţie, astfel încât să nu fie răniţi în timpul luptei. De asemenea, există plase de protecţie între scenă şi scaune, iar lupii nu pot ajunge la public.

Haita apare într-o scenă care povesteşte istoria Drumului Mătăsii.

Lupii apar în spectacol  împreună cu 20 de cămile, reprezentând călătoria periculoasă pe care o făceau cămilele prin Asia Centrală în timpul dinastiei Tang, pe anticul Drum al Mătăsii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite