Sculptura din antichitate care a pus pe jar internetul: ce reprezintă misteriosul obiect despre care internauţii spun că ar fi „dovada clară a călătoriilor în timp”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O sculptură grecească a invitat conspiraţioniştii la făcut glume pe internet. Obiectul amuzamentului înfăţişează un copil care ţine în mână două plăci de piatră, deschise în faţa unei femei.

Sculptura, realizată, conform specialiştilor, în anul 100 î.Hr., a stârnit teorii care de care mai ciudate în rândul internauţilor, unii sugerând chiar că obiectul seamănă izbitor de tare cu un laptop. Mai mult decât atât, aceştia susţin că opera de artă „este dovada clară a existenţei călătoriilor în timp‟, scrie „The Sun‟. 

Pe de altă parte, unii oameni cred că cele două plăci de piatră nu pot reprezenta un laptop, întrucât nu este vizibil portul USB. „Nu aveai la ce să foloseşti un laptop în antichitate‟, este de părere un internaut.

Alţii, mai realişti, sugerează că obiectul este de fapt o oglindă dublă sau o cutie de bijuterii. Spre dezamăgirea tuturor însă, experţii susţin că niciuna din teorii nu este adevărată. Cel mai probabil, obiectul ţinut de copil este o simplă cutie sau o tabletă de ceară, folosită la scris.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite