Rochia de 63 de kg, visul unei ţigănci din Marea Britanie: cât a costat creaţia mai grea decât mireasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Daily Mail
FOTO Daily Mail

Rochia de mireasă a unei femei din Coventry, Marea Britanie, pe nume Rebekah Markham, a făcut înconjurul lumii graţie dimensiunii şi greutăţii ei impresionante.

Uimitoarea creaţie purtată de femeia din comunitatea ţigănească locală măsoară 1,60 m, a costat 7.730 de euro şi cântăreşte nici mai mult, nici mai puţin, de 63 de kilograme, în timp ce mireasa are o greutate de 60 de kilograme, potrivit „Daily Mail”

Rebekah a întârziat o oră la ceremonia de căsătorie din cauză că nu s-a îmbrăcat tocmai uşor cu rochia creată după propriile idei, realizată dintr-un material alb bătut cu cristale Swarovski şi construită pe opt cercuri enorme. În ciuda chinului, femeia a avut o nuntă de vis, fiind transportată spre biserica în care o aşteptau invitaţii şi viitorul soţ, Kevin Smith, într-o limuzină Hummer roz.

„Eu şi Kevin aveam o relaţie doar de un an atunci când ne-am logodit, dar pentru noi, ţiganii, angajamentul este foarte important. I-am spus că dacă vrea să fim împreună, am nevoie de un inel. Întreaga mea viaţă m-a condus către momentul în care voiam să mă simt ca o prinţesă. Am avut o nuntă de vis”, a declarat femeia în vârstă de 39 de ani.

mireasa daily mail

FOTO Daily Mail

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite