Răzbunare din amor: un bărbat a tăiat pe jumătate toate obiectele strânse în timpul căsniciei

Răzbunare din amor: un bărbat a tăiat pe jumătate toate obiectele strânse în timpul căsniciei

FOTO Daily Mail

Un bărbat de origine germană a scos la vânzare pe site-ul eBay toate bunurile comune cumpărate în timpul relaţiei cu fosta sa iubită, Laura, dar înainte le-a tăiat în jumătate.

Furios că femeia l-a părăsit după 12 ani, bărbatul a tranşat televizorul, laptop-ul, un telefon mobil, canapeaua, un ursuleţ de pluş, o bicicletă, un dulap şi chiar maşina personală, un model Opel Corsa, în părţi cât mai egale. Fiecare obiect obţinut astfel a fost evaluat la 2 dolari, dar vânzătorul cu ghinion în amor nu se aşteaptă să primească prea multe oferte, informeaz㠃Daily Mail. 

Totuşi, în eventualitatea că actualul iubit al femeii iubite va dori să intre în posesia obiectelor, bărbatul a postat un mesaj prin care îşi felicită rivalul în dragoste: „Salutări succesorului meu!“. Planul de răzbunare a inclus şi o înregistrare video postată pe site-ul YouTube, în care germanul apare în timp ce taie obiectele cu flexul.


FOTO  Daily Mail 

FOTO Daily Mail 

FOTO Daily Mail 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările