Proprietara unei frizerii din Australia refuză să tundă persoane vaccinate anti-COVID

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aalon Sweeney Todd Barber's Shop f nu primeşte persoane vaccinate anti-COVID Foto: Facebook
Aalon Sweeney Todd Barber's Shop f nu primeşte persoane vaccinate anti-COVID Foto: Facebook

O femeie din Australia, care deţine o frizerie în stil vintage, a anunţat că va refuza să ofere servicii persoanelor vaccinate anti-COVID. Proprietara a transmis că îi roagă pe clienţii care s-au vaccinat să îşi anuleze programările, precizând că nu se simte confortabili să primească persoane vaccinate anti-Covid, notează Lad Bible.

„Pentru acei clienţi pe care nu i-am primit încă, vă rog sincer ca, dacă v-a fost administrat vaccinul anti-COVID, să vă anulaţi programarea, deoarece nu mă mai simt confortabil să iau persoane vaccinate anti-COVID, deoarece trebuie să fac ceea ce este mai bine pentru sănătatea mea şi a familiei mele! Mulţumesc tuturor pentru sprijinul lor continuu şi cu inima „îndurerată” a trebuit să iau această decizie. Este posibil ca unii dintre voi să ştie deja, dar pentru toţi cei care nu ştiu şi care s-au întrebat la ce lucrez, acesta este ultimul meu proiect”, a scris proprietara frizeriei, pe pagina de Facebook Sweeney Todd Barber’s Shop, alături de o poză în care işi arată burtica de gravidă.


Postarea a fost făcută pe 17 iulie, iar între timp a strâns peste 600 de aprecieri şi peste 1.400 de comentarii, unele de apreciere în care oamenii o felicitau pentru că “a luat atitudine împotriva vaccinului”, iar altele de critică, în care i se sugera să se mai documenteze.

 „Felicitări şi mulţumiri pentru că v-aţi ridicat împotriva acestui vaccin. Cu siguranţă ai sprijinul meu”, i-a comentat un urmăritor.

„Felicitări pentru sarcină. Dar de cei nevaccinaţi mi-ar fi cel mai frică dacă aş fi în locul tău”, a comentat o altă persoană. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite