Primul bordel cu roboţi sexuali din Moscova: cum funcţionează şi cât costă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viaţa de noapte din capitala Rusiei se va îmbogăţi cu un nou element de atracţie odată cu deschiderea preconizată a primului bordel cu roboţi pentru sex din ţară.

Potrivit reprezentanţilor companiei, primul astfel de bordel, sau centru de distracţii pentru adulţi, Dolls Hotel – urmează să fie inaugurat în Moscova la sfârşitul lunii aprilie.

Localul va funcţiona asemenea unui hotel ce operează cu un preţ fix la oră pentru închirierea camerelor, însă cu un element inovator: pe lângă posibilitatea de a închiria o cameră (pentru un preţ de aproximativ 40 de dolari pe oră), clienţii pot închiria şi o păpuşă pentru sex pe durata şederii (pentru un preţ total de 80 de dolari pe oră).

Roboţii care vor fi utilizaţi de către acest bordel vor fi dotaţi cu un algoritm de inteligenţă artificială de ultimă generaţie, fiind echipaţi în plus şi cu sisteme de mişcare şi unităţi de încălzire, ceea ce le va permite să menţină o temperatură a corpului confortabilă.

Reprezentanţii companiei ce va deţine aecst bordel au afirmat că intenţionează să investească într-un lanţ de astfel de bordeluri şi în alte oraşe din Rusia şi în fostele republici sovietice, împreună cu un serviciu de catering cu astfel de roboţi pentru petreceri şi clienţi privaţi. Aceştia au susţinut că au reuşit să atragă deja finanţări de 300 de mii de dolari pentru dezvoltarea acestei idei, dintr-un total necesar estimat la 1,5 milioane de dolari.

Aceştia au adăugat că înfiinţarea unui astfel de centru de distracţii pentru adulţi nu doar că îi ajută pe oameni să îşi îmbunătăţească viaţa sexuală într-un mod legal, dar şi că ajută la ameliorarea unor probleme cu care se confruntă societatea rusă, precum traficul de persoane şi prostituţia.

Acest tip de bordel funcţionează deja în mai multe ţări din Europa, precum Marea Britanie, Germania, Olanda, Austria şi Spania.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite