VIDEO Prima fotografie devenită viral în 2013: un bebeluş prinde medicul de un deget în timpul operaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul incredibil surprins de un tătic în timpul naşterii fetiţei sale FOTO Facebook
Momentul incredibil surprins de un tătic în timpul naşterii fetiţei sale FOTO Facebook

O scenă emoţionantă dintr-o sală de naşteri este prima imagine devenită viral în 2013. Fotografia surprinde o fetiţă născută prin cezariană care îl prinde de deget pe unul dintre medicii din sală.

Fetiţa care a devenit celebră chiar dinainte de a se naşte a venit pe lume pe 9 octombrie 2012 şi a fost botezată Nevaeh (Heaven scris invers). Tatăl său, Randy, a fost cel care a surprins momentul unic în care bebeluşul scoate mâna din uterul mamei pentru a face cunoştinţă cu medicul. Când mama fetiţei, Alicia Atkins, din Arizona, SUA, a intrat în sala de operaţii, viitorul tătic a dorit să surprindă naşterea şi a însoţit-o. „Medicul m-a chemat lângă el şi mi-a spus: «Hei, mi-a prins degetul»“, a declarat Randy postului 3TV News.

fetita

Proaspăta mămică a postat fotografia pe Facebook, în prima zi după Crăciun. Ea s-a temut iniţial că va fi criticată pentru imaginea postată, dar ea a ajuns să impresioneze întreaga lume. „Nu ne-am imaginat că vom avea un feedback pozitiv. Am crezut că vom primi comentarii negative, de dezgust“, povesteşte Alicia, care este, de fapt, fotograful familiei – ea deţine un studio foto. Fetiţa are aproape trei luni şi este sănătoasă. Fotografia a adunat până acum aproape 4.000 de aprecieri de la cei care au vizitat pagina de Facebook a familiei. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite