Poza care a pus pe jar internetul. Tu îţi dai seama ce e în neregulă în această imagine?

Poza care a pus pe jar internetul. Tu îţi dai seama ce e în neregulă în această imagine?

FOTO diply.com

Doi tineri au stârnit fără să vrea o dezbatere aprinsă în mediul virtual, după ce un banal selfie cu cei doi a început să circule pe internet.

Aparent, nimic neobişnuit la acest selfie. Dar uitaţi-vă mai atent! Un detaliu greu de observat la o primă vedere a aruncat în aer lumea virtuală. Părerile internauţilor nu au întârziat să apară, iar unii chiar au încercat să facă experimente cu aparatele foto sau cu telefoanele, pentru a-şi da seama motivul pentru care reflexia acestei imagini este una... ireală. 

În momentul în care cei doi tineri şi-au făcut selfie, imaginea lor s-a reflectat într-o uşă din sticlă. În mod normal, ar fi trebuit ca imaginea reflactată să surprindă spatele celor doi. În poza care face furori pe internet, însă, reflexia surprinde spatele bărbatului şi... faţa tinerei. 

Să fie de vină, pentru această imagine distorsionată, eşarfa tinerei? Photoshop? Autorul selfie-ului buclucaş, care iniţial postase poza pe Twitter, şi-a suspendat contul, fără a lămuri misterul fotografiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: