Povestea rabinului cu şapte neveste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Philip, alături de familia sa FOTO Captură YouTube
Philip, alături de familia sa FOTO Captură YouTube

Timp de nouă ani, o britanică şi-a împărţit soţul cu celelalte şase soţii ale acestuia şi cu cei doisprezece copii ai familiei. Şi a crezut că poate fi fericită. În cele din urmă, izolarea, gelozia şi singurătatea au determinat-o pe Tracey să îşi părăsească neobişnuita familie, relatează „Daily Mail“.

Acum, la doi ani de la această decizie, ea trăieşte cu cei doi copii ai ei într-un apartament din Sussex şi s-a hotărât să dezvăluie poveste din spatele familiei din care a făcut parte.

Tracey l-a cunoscut pe Philip Sharp în 1998, după ce s-a despărţit de tatăl băiatului ei de 14 ani. Philip era rabinul unei sinagogi evreieşti mesianice din Hove, Sussex.

Extinderea familiei

În acea perioadă, Sharp spunea că a primit un mesaj de la Dumnezeu, prin care a fost informat că este un rege şi că trebuie să aibă mai multe soţii. După ce a pus capăt căsniciei pe care o avea, rabinul a luat-o de soţie pe Judith, o secretară, iar apoi pe Tracey, în 2001. De-a lungul anilor a mai adus în căminul conjugal alte cinci soţii.

Niciuna dintre cele şapte femei nu era măritată legal cu Philip. Acesta spunea că ceremonia de căsătorie are loc în timpul sexului. În schimb, toate purtau verighete şi îi luaseră numele de familie fostului rabin.

Condiţiile de trai

Familia Sharp s-a mutat la o fermă de 800.000 de lire, bani pe care i-au strâns din alocaţiile copiilor şi din credite.

Sharp era tratat ca un rege, în timp ce „soţiile“ munceau şase zile pe săptămână şi primeau 30 de lire pe lună ca bani de buzunar. Copiii erau educaţi acasă, iar Philip îi învăţa că femeile trebuie să se supună bărbatului, pentru că acesta din urmă este capul familiei. Tracey avea doi copii cu Sharp. Ca să le poată cumpăra haine din puţinii bani pe care-i primea, ea apela mereu la magazine caritabile.

Mă îndrăgostisem de el şi aveam încredere oarbă în el şi în credinţa lui“, a declarat ea.

În timpul primei sarcine, Philip era foarte apropiat de Tracey, ceea ce le făcea pe celelalte soţii geloase. Imediat după naştere, însă, ea a realizat ce implică, de fapt, să îşi împartă partenerul de viaţă cu alte şase femei.

„Soţiile“ Sharp trăiau în zone separate ale fermei, iar Philip, care era cunoscut în toată ţara ca „rabinul desfrânat“, se muta de la una la alta.

Eram îngrozitor de tristă, dar eram şi vrăjită de el. Era sinistru“, îşi aminteşte Tracey. A vrut să plece, dar i-a fost frică. Pilip îi spunea că nu se va putea descurca în „lumea de afară“.

Deşi pozau într-o familie fericită, soţiile se certau mereu şi erau geloase ori de câte ori Philip avea o nouă preferată. Cu trecerea anilor, Tracey se simţea din ce în ce mai izolată şi îşi vedea partenerul tot mai rar.

În cele din urmă, s-a decis să plece. Acum are 46 de ani, urmează cursuri de fizioterapie şi trăieşte într-un apartament de două camere, alături de copiii ei.

Philip Sharp a declarat, pentru revista „Closer“, că Tracey nu era îndeajuns de altruistă încât să trăiască alături de familia lui, aşa că a fost rugată să părăsească acest cămin.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite