Poliţistele sexy din Coreea de Nord. Nu se pot căsători şi se pensionează la 26 de ani

Poliţistele sexy din Coreea de Nord. Nu se pot căsători şi se pensionează la 26 de ani

Viitorele poliţiste din Coreea de Nord sunt alese după criterii drastice

Mişcări robotice, hipnotizante, ca într-un dans ciudat în plină stradă; tinere atrăgătoare, în uniforme personalizate. Într-o ţară plină de reguli impuse de un dictator, poliţia sexy din Coreea de Nord este una dintre atracţiile principale pentru puţinii turişti care ajung aici.

Phenian, capitala Coreei de Nord, este vestită pentru poliţistele care dirijează traficul. Doamnele din trafic, aşa cum au fost ele numite, sunt alese după criterii drastice, iar presa internaţională a consemnat că însuşi liderul Kim Jong-un s-a implicat în selecţia unora dintre ele.

Într-o ţară care îşi face propriile reguli până şi pentru un sport ca baschetul, chiar şi cele aproximativ 300 de femei-poliţist din capitală trebuie să îndeplinească unele condiţii stricte. Evident, partidul dictează tot, inclusiv ce au voie sau nu să poarte şi ce se întâmplă dacă se căsătoresc.

Citeşte aici povestea poliţistelor femei din Coreea de Nord şi vezi o galerie foto şi video fabuloasă cu tinerele de o frumuseţe răpitoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările