Pedeapsa cruntă aplicată de un bărbat violatorului soţiei sale

Pedeapsa cruntă aplicată de un bărbat violatorului soţiei sale

Femeia violată depunând mărturie în instanţă FOTO ICTV

O scenă şocantă s-a produs duminică într-un orăşel din estul Ucrainei, unde un bărbat de 27 de ani l-a lăsat fără penis pe violatorul soţiei sale.

Un violator riscă să rămână fără penis pentru tot restul vieţii sale. Pedeapsa i-a fost aplicată chiar de soţul unei victime a agresiunii sale.

Scena, de-a dreptul şocantă, s-a produs duminică noaptea la Şevcenkovo, un orăşel din regiunea ucraineană Harkiv, potrivit Daily Mail.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani şi soţia sa au ieşit împreună cu câţiva prieteni la un restaurant să-şi petreacă seara. La o oră după miezul nopţii, femeia a decis să se ducă acasă. A plecat singură şi a fost atacată de un străin în vârstă de 25 de ani chiar înainte de a intra în blocul în care locuieşte. Soţul ei a părăsit şi el localul după doar zece minute, iar, când a ajuns în faţa blocului, a auzit zgomote din tufişuri. Atunci s-a apropiat şi l-a văzut pe agresor cum îi viola soţia.

Înfuriat, soţul l-a lovit pe violator şi i-a tăiat penisul cu un cuţit. Acesta din urmă a fost dus de urgenţă la spital, în timp ce mama fetei a raportat violul.

În stare de şoc, bărbatul în vârstă de 27 de ani a mers 13 kilometri pe jos, până într-un sat din apropiere, iar acolo i-a spus unui prieten să îl ducă la o secţie de poliţie.

„Şi-a pierdut abilitatea de a-şi controla acţiunile. Nu mai înţelegea ce se întâmplă“, a declarat avocatul soţului.

Plasat în arest la domiciliu, soţul riscă o pedeapsă de opt ani de închisoare. La rândul său, agresorul ar putea fi condamnat la cinci ani de închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: