Păpuşa gonflabilă, sperietoarea eficientă folosită pe ogoarele din China

Păpuşa gonflabilă, sperietoarea eficientă folosită pe ogoarele din China

Un ţăran din partea locului a găsit un astfel de produs erotic abandonat de un muncitor pe un şantier din apropierea câmpului cu rapiţă pe care îl îngrijeşte şi imediat şi-a dat seama de potenţialul pe care îl are. FOTO mirror.co.uk

Fermierii din provincia chineză Sichuan au descoperit o nouă utilizare pentru păpuşile gonflabile, spre amuzamentul celor care au admirat ingeniozitatea ţăranului chinez într-o fotografie devenită viral pe reţelele sociale.

Un ţăran din partea locului a găsit un astfel de produs erotic abandonat de un muncitor pe un şantier din apropierea câmpului cu rapiţă pe care îl îngrijeşte şi imediat şi-a dat seama de potenţialul pe care îl are.

A îmbrăcat păpuşa plină de noroi cu o rochie veche, pe care a decupat-o atent în zona sânilor, i-a pus o pălărie de paie pe cap şi a înfipt-o în mijlocul culturii în speranţa că bizara arătare va speria păsările care dau târcoale rapiţei.

Sperietoarea gonflabilă se pare că este foarte eficientă, pentru că sperie şi oamenii, nu doar păsările, notează Daily Mirror. Fotografia-mărturie a inventivităţii ţăranului chinez a fost distribuită de zeci de mii de ori pe reţelele sociale, spre amuzamentul general.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările