Opt lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

Opt lucruri pe
care nu le ştiai până săptămâna trecută

Barbaţii cu barbă sunt mai atractivi dacă parul lor facial este mai rar. FOTO: Boston Magazine

Lista celor mai interesante lucruri pe care nu le ştiam până de curând este adusă în atenţia publicului şi în această săptămână de BBC.

BBC a reunit şi în aceasta săptămână ştiri considerate informaţii cu adevărat noi, chestiuni neprezentate până acum în ziare sau studii expuse în premieră de publicaţiile ştiinţifice.

1.Oamenii cu barbă sunt mult mai atractivi în momentul în care părul lor facial este mai rar.

2.Focurile de artificii pot crea un inel negru care pluteşte pe cer timp de câteva minute înainte să dispară în mod brusc.

3.Probabilitatea ca o persoană să caşte este mult mai mare dacă acesta cineva din propriul grup etnic face acest lucru şi este văzut decât în cazul în care sunt persoane din alte grupuri etnice, susţin cei de la New Yorker.

4.Putem să ne amintim de persoanele pe care le-am întâlnim când eram copii chiar nu ne amintim multe din experienţele noastre din acea perioadă.

5.Richard Curtis a încercat să-l blocheze pe Hugh Grant să obţină rolul pentru filmul „Patru nunţi o înmormântare”.  

6.Păsările învaţă de-a lungul timpului cum să aleagă cele mai bune materiale pentru realizarea proprilor cuiburilor

7.Păsările nandu din America de Sud pot răni fatal o persoană printr-o singură lovitură cu una din ghearele lor.

8.Cuplurile care dorm la mai puţin de 2,5 centimetri au un grad mai mare de stabilitate şi prezintă un nivel al satisfacţiei superior faţă de celelalte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: