Opt lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

Opt lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

Minionii, prea limitaţi intelectual pentru a fi de sex feminin. FOTO The Wrap

Lista celor mai interesante lucruri ciudate, neprezentate publicului până de curând, este adusă în atenţia cititorilor de „BBC News” şi în această săptămână.

„BBC News” a reunit şi în aceasta săptămână noutăţi din mediul academic sau ştiri considerate bizare prin informaţiile pe care acestea le prezintă de pe toate meridianele globului.
 
1.Minionii sunt toţi de sex masculin deoarece Pierre Coffin, creatorul personajelor, a consierat că aceştia sunt prea limitaţi pentru a fi de sex feminin. 
 
2.Persoanele care utilează foarte mult telefonul lor sunt mult mai predipsuse la a avea o depresie faţă de celelalte. 
 
3.Britanicii au obiciul de a plasa oamenii beţi în una din următoarele patru categorii: „mary Poppins”, „Hemingway”, „Nutty Professor” şi „Mr. Hyde”. 
 
4.Britanicii sunt printre cei mai ghinionişti turişti care vin la festivaulul de la Pamplona. 
 
5.Nesimţirea la locul de muncă poate fi contagioasă. 
 
6.Cele mai vechi urme de spermă au 50 de milioane de ani, potrivit unei echipe de savanţi din Suedia. 
 
7.Persoanele care merg la concerte în Finlanda şi sunt nemulţumite de prestaţia formaţiilor muzicale, îşi pot primi înapoi banii daţi pe bilete. 
 
8.Taylor Swift le cere fotografiilor profesionişti de la concertele sale să semneze un contract prin care aceştia sunt obligaţi să permită publicarea unei poze de-a lor cu artista o singură dată.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: