O nuntă din California a fost anulată, dar soacra mică a transformat recepţia într-un bufet al oamenilor străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Tragedia unuia este comoara altcuiva: un cuplu din California şi-a anulat în ultimul moment nunta, când toate pregătirile erau deja finalizate. Având în vederea că nu mai putea cere banii înapoi pentru recepţie, mama miresei a decis în schimb să invite oameni ai străzii la bufet.

Kari Duane, din Sacramento, a declarat staţiei locale de televiziune KCRA că fiica ei a anunţat-o, în ultimul moment, că ea şi logodnicul ei au decis să nu facă în cele din urmă pasul cel mare. În ceea ce părea a fi o după-amiază groaznică, Duane s-a gândit totuşi să salveze parţial situaţia: a invitat oamenii străzii din Sacramento să mănânce din bunătăţile pregătite pentru nuntă.

În jur de 90 de oameni fără adăpost au venit pentru a primi felurile de friptură, salată, somon şi alte bunătăţi pregătite pentru eveniment, incluzând familii întregi, care i-au mulţumit femeii pentru posibilitatea de a mânca o masă caldă.

Chiar dacă eu şi soţul meu eram întristaţi de situaţia fiicei noaste, a fost îmbucurător să vezi atâţia oameni nevoiaşi având parte de o masă caldă”, a declarat Kari Duane pentru KCRA.

Nunta a fost organizată printr-o firmă de planificare ce a inclus în preţul nerambursabil şi o lună de miere în Belize. În cele din urmă, în vacanţă au plecat d-na Duane şi fiica ei. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite