Omul-papagal: şi-a făcut 110 tatuaje ca să semene cu păsările de care este obsedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Marea Britanie ţine atât de mult la papagalii lui încăt a decis să facă tot posibilul pentru a semăna cât mai mult cu ei.

Ted Richards, în vârstă de 56 de ani, fost angajat la o fabrică de încălţăminte, este pasionat de arta modificării corporale. El are deja 110 tatuaje, 50 de piercing-uri şi limba bifurcată.

Tatuajele de pe faţă au fost gândite pentru a semăna cu penele unor păsări, scrie publicaţia SWNS. Ted are inclusiv ochii tatuaţi, un implant cu coarne în frunte, iar recent a trecut printr-o operaţie de 6 ore, pentru a rămâne fără partea exterioară a urechilor. În acest fel, el va semăna şi mai mult cu păsările sale, crede Ted.

Pentru că trebuie să poarte ochelari, bărbatul le-a cerut medicilor să-i implanteze în locul urechilor două piroane metalice, pentru susţinere. Ted se declară încântat de rezultat şi recunoaşte că acum se admiră mereu în oglindă. El vrea să-şi modifice cât mai curând şi nasul, ca să semene cu un cioc de papagal.

Soluţia la care a recurs Ted este însă extremă. Aceste operaţii nu ar trebui făcute la cerere, fără să existe o problemă medicală, spune Marc Pacifico, un chirurg plastician din Marea Britanie. El consideră revoltător faptul că un medic a acceptat bizara cerere a lui Ted, dintr-un simplu capriciu.

image

FOTO swns.com

Bărbatul este însă foarte mulţumit şi hotărât să continue această modificare corporală. El spune că are o nouă prietenă care îl place aşa cum este acum, iar urechile pe care şi le-a tăiat le-a dat cadou unui prieten.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite