O barmaniţă şi-a făcut public fluturaşul de salariu după 71 de ore de muncă: „De asta trebuie să lăsaţi mereu bacşiş”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Insider
FOTO Insider

O barmaniţă din Statele Unite şi-a postat fluturaşul de salariu pe o reţea de socializare pentru a le arăta oamenilor cât de puţin câştigă şi pentru a îi îndemna să le lase întotdeauna bacşiş.

Aliyah Cortez, în vârstă de 20 de ani, este angajată ca barmaniţă la un local din Austin, Texas. Tânăra a muncit din greu în ianuarie, îndeplinind în acelaşi timp şi rolul de chelneriţă. Dar, la capătul a două săptămâni de lucru, în care a muncit 71 de ore, ea a fost remunerată cu doar 9,28 de dolari. Ea şi-a prezentat fluturaşul de salariu într-un clip pe TikTok, relatează Insider, potrivit stirileprotv.ro.

„De asta trebuie să lăsaţi mereu bacşiş barmanilor, chelnerilor şi personalului din servicii, pentru că acesta este salariul meu pe două săptămâni”, a declarat tânăra.

Ea susţine că are un salariu de 2,13 dolari pe oră, iar suma adunată în două săptămâni de muncă s-ar ridica la 150 de dolari. Din aceşti bani, o parte importantă se duce la stat, pe asigurarea socială, asigurarea medicală şi impozitul pe venit. Prin urmare, ea se alege cu doar 9,28 de dolari pentru două săptămâni de muncă.

„Desigur, primesc bacşişuri, dar atât câştig eu pe oră”, a insistat Aliyah Cortez.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite