Oamenii care îşi dedică viaţa vânătorii lui Bigfoot- în căutarea creaturii, de 37 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la omul de zăpadă diabolic până la monstrul din Loch Ness circulă zvonuri despre fel şi fel de creaturi mitice care ar trăi pe acest pământ, dar şi de oameni care cred cu adevărat în existenţa lor.

Printre legendarele creaturi numără Bigfoot, cunoscut şi ca Sasquatch, pe care întregi legiuni de vânători îl caută cu dedicare. Printre aceşti vânători se numără şi Rick Dyer, un vânător din Georgia, şi Tom Biscardi, un anteprenor din Las Vegas. 

Deşi bărbaţii cred cu tărie că vor descoperi adevărul despre monstrul mitic, nu toată lumea le împărtăşeşte părerea. Printre aceste persoane se află şi mama lui Audrey, fiica lui Rick. De neîncrederea femeii este vinovat Rick însuşi, care în 2008 a declarat că l-a găsit pe Bigfoot, însă „captura” s-a dovedit a fi doar un costum Sasquatch în care pusese hoitul unui oposum. 

„Am rănit o mulţime de oameni în 2008, când am răspândit acel zvon fals, mulţi oameni care cred cu adevărat în această poveste şi aş vrea să îmi repar reputaţia”, a declarat acesta.

Încercând să dovedească că este un vânător adevărat şi că nu se mai ţine de glume, bărbatul a 

călătorit spre Texas, unde, conform unor mărturii din San Antonio, un vagabond susţinea că a văzut bestia în pădure.


„Câţiva vagabonzi şi câţiva şoferi au anunţat poliţia, iar când am venit aici, să urmăresc aceasă pistă, l-am văzut. Nu vă pot spune cât de înalt era, dar era o creatură foarte păroasă. Când l-am văzut, inima mi s-a oprit. Sunt 100% sigur că Bigfoot există”, a declarat, convins, bărbatul.

       

Deşi Dyer este dedicat urmăririi lui Sasquatch, cei şase ani pe care i-a alocat găsirii monstrului îl fac să pară un amator pe lângă Biscardi, care îl vânează pe Bigfoot de 37 de ani.


„Am văzut creatura cu ochii mei. M-am aflat la aproape 4 metri de una, odată, dar m-am speriat. Mi-am promis, cu 37 de ani în urmă, că voi dovedi că există. Îl urmăresc şi-n ziua de azi”, a spus Biscardi.

image

Tom Biscardi şi echipa sa

Biscardi călătoreşte împreună cu fiul său, TJ, cu Young Blood („Sânge tânăr”), pe care Biscardi îl numeşte „urmăritorul şef şi un trăgător de elită”, şi cu Chico, un specialist mai în vârstă.

Atunci când Biscardi nu este plecat la vânătoare, face documentare. Printre acestea se numără „Bigfoot trăieşte”, „Bigfoot trăieşte 2”, „Bigfoot trăieşte 3”. Deşi sună bizar, Biscardi este convins că ştie ce face. La fel şi Rick Dyer, de altfel. 

„Dumnezeu mi-a trimis un semn care spunea «Uite, acesta e Bigfoot. Dedică-te de-acum!» Din păcate pentru Bigfoot, însă, îl voi ucide. Aşa că cineva rătăceşte într-un costum încercând să inducă lumea în eroare, va sfârşi mort curând”, a spus Dyer.

image

Costumul în care Rick Dyer a pus un oposum mort, în 2008
 

Biscardi este convins că urmele de primată pe care le găseşte aparţin unui Sasquatch tânăr, pe când Rick a ieşit din nou în public cu declaraţia că a reuşit să-l împuşte pe Bigfoot şi că are cadavrul care îi poate dovedi spusele. 

„Când eram mic îmi doream să mă fac cawboy, dar am renunţat, pentru că nu poţi urmări un ţel ireal.  Acesta nu este, însă, un ţel ireal- un ţel ireal este acela pe care nu-l poţi îndeplini”, a precizat, încrezător, Dyer.



Citeşte şi:

VIDEO Cât de tare are capul spărgătorul uman de nuci?

Nouă lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

FOTO VIDEO Cei care nu ştiu de frică: se pozează la marginea morţii, pe clădiri foarte înalte

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite