O tânără care a pozat pentru revista Playboy îşi vinde virginitatea pentru a doua oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catarina Migliorini vrea să obţină cel puţin 1,5 milioane de reali. FOTO: The Telegraph
Catarina Migliorini vrea să obţină cel puţin 1,5 milioane de reali. FOTO: The Telegraph

Catarina Migliorini, o braziliancă de 21 de ani, a scos pentru licitaţie virginitatea sa pentru a doua oară, aceasta susţinând că nu a întreţinut raporturi sexuale cu persoana care a oferit, anterior, 780.000 de dolari, potrivit „Le Figaro”.

Tânara din Brazilia, care a pozat nud pentru revista Playboy, a avut ideea de a deschide un site numit VirginsWanted2.com pentru a-şi vinde virginitatea celui care oferă cel mai mult.

„Sunt virgină (…), nu am avut o relaţie sexuală niciodată şi nimeni din lume nu poate spune contrariul. Am decis să-mi creez propria pagina de web pentru a scoate la licitaţie virginitatea mea, iar de data aceasta, vom merge până la capăt”, a declarat Catarina Migliorini într-un video postat pe site-ul său.

Tânăra a vorbit şi despre hobbyurile sale: cântatul la pian, tangoul şi şi-a evidenţiat corpul. Suma la care speră să ajungă aceasta în urma licitaţiei este 1,5 milioane de reali (aproximativ 484.000 de euro).

La prima licitaţie, parte a documentarului „Virgins Wanted” realizat de australianul Justin Sisely, un japonez care s-a prezentat cu numele de Natsu a fost câştigătorul, mai precis cel care trebuia să plătească 780.000 de dolari pentru a fi prima persoană care a întreţinut un raport sexual cu Catarina Migliorini.

Brazilianca a precizat că nu a reuşit să ajungă la un acord cu Natsu, ceea ce a dus anularea înţelegerii realizate între ei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite