O soţie a divorţat după ce a descoperit o fotografie incriminatoare pe contul de Instagram al unei femei

O soţie a divorţat după ce a descoperit o fotografie incriminatoare pe contul de Instagram al unei femei

Tânăra spune că este bucuroasă că a descoperit aventura „înainte să fie prea târziu” FOTO Daily Mail

O femeie din Rusia spune că a pus capăt căsniciei după ce a descoperit că soţul ei o înşală. Tânăra şi-a dat seama de infidelitate când a văzut din întâmplare o fotografie pe Instagram

Yulia Agranovych a declarat pentru o televiziune din Rusia că îşi verifica feed-ul de pe Instagram când, la un moment dat, a remarcat o poză care i-a atras atenţia.
 
Agranovych a spus că „nu căutam nimic special, a fost o dimineaţă normală” până ce a deschis aplicaţia şi a dat peste contul deţinut de Vlada Abramovici. Întrând pe contul respectiv, Agranovych a observat printre altele că are mulţi „followers” în comun cu femeia.
 
Totuşi, una dintre imagini i-a atras atenţia – o vedere din propriul ei dormitor. După ce interesul femeii a crescut, aceasta a găsit multe alte fotografii interesante, inclusiv cu soţul ei.
 
Agranovych i-a confruntat imediat pe soţul ei şi pe amantă şi a comentat la fotografia compromiţătoare – „Vedere frumoasă din dormitorul soţului meu”.
 
FOTO Daily mail

Iniţial, soţul femeii a negat infidelitatea şi s-a scuzat spunând că Vlada era de fapt prietena unui prieten şi că aceasta făcuse poza după ce bărbatul îşi invitase nişte amici la o băută.
 
Totuşi, amanta nu a mers mai departe cu minciuna şi a recunoscut pe o reţea socială, fără să-şi ceară scuze, că s-ar fi culcat cu bărbatul. Aceasta a mai scris că „ea e soţia lui, nu a mea, care este problema?” şi referindu-se la bărbat, a întrebat sarcastic - „Este doar o legumă fără liber-arbitru? Nu mă face să râd”. 
 
După ce nu a mai avut cum să se ascundă, soţul lui Agranovych a recunoscut că s-a culcat şi cu alte femei insistând că nu a fost niciodată „infidel mintal” şi că le-ar fi spus tuturor femeilor că este căsătorit.

Agranovych a decis apoi să caute toate celelalte femei cu care soţul ei se culcase, declarând că „restul fetelor erau mult mai de treabă, iar una dintre ele chiar a început să plângă la telefon, spunându-mi că nu ştia că e căsătorit”.
 
Într-un final, Agranovych a precizat că doreşte clar să divorţeze şi că este bucuroasă că a descoperit aventura soţului ei înainte să fie prea târziu, întrucât cei doi îşi doreau un copil împreună.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările