O femeie care şi-a înscenat moartea după ce a comis o fraudă de 1 milion de euro a fost găsită cu ajutorul pudelului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinderea ei a fost posibilă cu ajutorul câinelui său, un pudel care l-a condus pe detectiv la noua locuinţă a femeii Foto: Pixabay
Prinderea ei a fost posibilă cu ajutorul câinelui său, un pudel care l-a condus pe detectiv la noua locuinţă a femeii Foto: Pixabay

O femeie din Germania, care şi-a înscenat moartea după ce ar fi deturnat aproximativ 1 milion de euro de la firma la care ocupa funcţia de director regional, a fost găsită pe insula Mallorca „din cauza“ câinelui său, un pudel de talie mare, scrie BBC.

Femeia în vârstă de 47 de ani, a fost arestată de de poliţiştii spanioli pe insula Mallorca unde locuia, fiind suspectată că ar fi deturant fondurile unei companii de energie solară la care lucrase, conform Digi 24.

Ea şi-ar fi schimbat identitatea, iar atunci când a fost chemată în instanţă, părinţii săi au prezentat un certificat de deces, potrivit căruia aceasta ar fi murit într-un accident de maşină în Rostock, în martie 2020. 

Compania pentru care lucra nu a crezut că documentul este unul real, aşa că a angajat un detectiv privat care a ajuns la concluzia că femeia ar putea locui în continuare pe insulă, sub o nouă identitate.

Prinderea ei a fost posibilă cu ajutorul câinelui său, un pudel care l-a condus pe detectiv la noua locuinţă a femeii. Întrucât aceşti câini sunt foarte rari pe insulă, detectivul ar fi observat că un bărbat care plimba un câine asemnător cu cel cu care femeia avea în trecut poze pe reţelele sociale.  Aşa a reuşit detectivul să descopere noua locuinţă a femeii, o cabană de lux din Santa Ponça.

    

Detectivul a anunţat poliţia iar femeia a fost arestată, însă acum este liberă pe cauţiune deoarece ar fi recunoscut că şi-a înscenat propria moarte. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite