O femeie a primit o despăgubire uriaşă după ce a fost acuzată pe nedrept că a furat dintr-un magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
supermarket foto shutterstock

Lesleigh Nurse, din Semmes, statul american Alabama, a primit o despăgubire de 2,1 milioane de dolari, după ce a dat în judecată un supermarket pentru că a acuzat-o în mod fals de furt, potrivit NBC News.

În 2016, femeia a fost acuzată că a furat articole în valoare de 48 de dolari, între care cereale şi luminiţe de Crăciun, şi a fost ameninţată cu acţiuni legale în cazul în care nu va plăti 200 de dolari.

Nurse nu a cedat presiunilor şi a intentat propriul proces. Femeia se dusese cu produsele la o casă de marcat unde scanezi şi plăteşti singur, însă scannerul s-a blocat la un moment dat, iar ea a cerut ajutorul unui angajat. A explicat situaţia, dar nu a fost crezută şi a fost acuzată de furt, fiind arestată.

Femeia a fost eliberată după câteva ore, iar cazul împotriva ei a fost abandonat după un an, dar a continuat să primească notificări de la o firmă de avocatură prin care era ameninţată cu un proces civil dacă nu plăteşte 200 de dolari, potrivit Digi24. 

În urma procesului pe care l-a intentat, Lesleigh Nurse a avut câştig de cauză. Luni, 29 noiembrie, un juriu a decis în unanimitate că are dreptate şi i s-au acordat despăgubiri în valoare de 2,1 milioane de dolari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite