Fermier milionar ucis de soţie şi amantul ei: cei doi îşi scriau cum vor face sex în sângele victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia unui fermier milionar şi amantul acesteia au fost găsiţi vinovaţi de moartea fermierului, după ce şi-au trimis mesaje în care descriau cum fac dragoste în sângele victimei, relatează Daily Mail.

Angela Taylor, în vârstă de 53 ani şi Paul Cannon, în vârstă de 54 ani şi-au scris unul altuia aproximativ 28.000 de mesaje sinistre pe WhatsApp, timp de 148 zile, complotând crima.

Soţii Taylor s-au căsătorit în 1997 şi aveau 3 copii împreună. Dar cum William Taylor era ocupat şi stăteau separaţi, soţia lui a vrut să divorţeze.

Angela a început o relaţie cu Paul Cannon în 2017, când acesta a venit să muncească la fermă. Din acel moment relaţiile cu William erau tensionate, iar în 2018, femeia a început procedurile pentru divorţ.

William 'Bill' Taylor, bogatul proprietar al unei ferme în Hertfordshire, a dispărut chiar cu câteva zile înainte de a împlini 70 de ani, anul trecut în iunie.

La 8 luni distanţă de la dispariţie, în februarie anul acesta, un pescar i-a găsit corpul descompus pe malul unui râu în  Gosmore, Hitchin. Corpul era într-o stare avansată de descompunere încât cauza morţii a fost imposibil de stabilit.

Doctorii nu au putut identifica răni prin împuşcare sau înjunghiere şi nici vreo evidenţă pentru folosire de substanţe toxice sau otravă. Astfel că cea mai plauzibilă variantă pentru moartea fermierului este că a suferit o fractură a gâtului.

Cu două zile înainte ca bărbatul să dispară, Cannon îi scria Angelei spunând că vrea să facă dragoste pe masa din bucătărie plină de sânge, iar William să fie legat de un scaun şi să privească, apoi să-l omoare.

Alte aproximativ 28.000 de mesaje asemănătoare au fost trimise între aceştia. Cannon a încercat să le şteargă, însă un poliţist le-a găsit stocate în memoria iPhone.

Se crede că Paul Cannon şi colegul său Gwyn Griffiths ar fi plănuit crima şi ar fi angajat un asasin. 

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite