O casă din Columbia a fost construită cu susul în jos şi atrage vizitatorii în căutarea unei distracţii după lockdown VIDEO

O casă din Columbia a fost construită cu susul în jos şi atrage vizitatorii în căutarea unei distracţii după lockdown VIDEO

Foto Captură Video

O casă construită cu susul în jos în Guatavita, Columbia, atrage tot mai mulţi turisţi care caută o distracţie după restricţiile impuse de pandemia de coronavirus.

Casa a fost proiectată de austriacul Fritz Schall, care locuieşte în Columbia cu familia sa. 

„Toată lumea s-a uitat la mine de parcă aş fi fost nebun, nu credeau ceea ce spuneam'', a declarat Schall. „Am spus 'Voi face o casă cu susul în jos', iar ei mi-au zis 'Bine, domnule, n-ai decât''.

Ideea construirii unei astfel de case i-a venit lui Schall după o excursie în Austria, însoţit de nepoţi, în 2015, unde au văzut o casă asemănătoare.

Turiştii merg pe tavan în locul unde în mod normal ar fi podeaua, iar piesele de mobilier se află dedesubtul lor.

Deşi pandemia de coronavirus a îngreunat construcţia casei, a fost în cele din urmă finalizată la începutul acestui an, a spus Schall.

„Pandemia ne-a încetinit puţin, dar acum este gata şi am inaugurat-o în urmă cu trei săptămâni'', a mai spus Schall.
 
Pentru vizitatorii epuizaţi de pandemie şi de măsurile restrictive, printre care lockdown-uri şi interdicţii de circulaţie, casa cu susul în jos oferă câteva momente de detaşare, scrie Agerpres.

O casă asemănătoare este şi în Anglia, în oraşul Brighton.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările