Nuntă ca-n „Urzeala tronurilor”, făcută de cuplu de britanici

Nuntă ca-n „Urzeala tronurilor”, făcută de cuplu de britanici

Mireasa şi mirele, costumaţi în Daenerys Targaryen şi Jon Snow. FOTO: Stylenheat

Darren Prew şi Kerry Ford, doi tineri britanici din Hereford, pasionaţi de cărţile lui George R. Martin şi serialul „Urzeala Tronurilor” (Game of Thrones), şi-au făcut propria nuntă costumaţi ca şi cum ar fi fost personaje ale filmului, potrivit „Stylenheat”.

Atât mirii cât şi nuntaşii s-au costumat ca personajele principale din film. Mirele a fost costumat în Jon Snow, unul din eroii Nordului, în timp mireasa a fost regina Daenerys Targaryen „Mama dragonilor”. 
 
Au fost necesare aproximativ 50 de ore pentru ca cei doi miri şi nuntaşii să fie costumaţi ca personajele lor preferate din producţia de televiziune. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, până şi tortul a fost inspirat din serial.

 
Cavalerul de onoare şi-a ales drept personaj unul din Umblătorii Albi, iar domnişoara de onoare, pe Ygritte, parteneră a lui Jon Snow în serial. 
 

FOTO: Stylenheat
 
Tatăl miresei şi-a ales „rolul” de Hodor, iar sora miresei pe domniţa Brienne din Tarth.
 
 
„Melisandre” şi „Khal Drogo”. FOTO: Stylenheat
 
Cumnatul mirelui, cu toate că fizicul nu l-a ajutat prea mult, şi-a ales drept personaj pe Khal Drogo, iar mamele miresei şi mirelui au fost costumate în Catelyn Stark şi Melisandre.
 


Participanţii la nunta din Marea Britanie în care aceştia s-ao costumat în personaje ale serialului „Urzeala tronurilor”. FOTO Stylenheat

Proaspăt căsătoriţii spun că au urmărit serialul încă de la început, iar cea mai mare dorinţă a lor a fost o nuntă cu această temă, potrivit „Daily Mail”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: