Motivul pentru care o tânără din Filipine a renunţat la meseria de profesoară şi pozează pe un site pentru adulţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia povesteşe că trăiau într-o casă ce semăna practic cu o colibă Foto: Mirror.co / Jam Press/@maeurn.tv
Femeia povesteşe că trăiau într-o casă ce semăna practic cu o colibă Foto: Mirror.co / Jam Press/@maeurn.tv

O tânără profesoară din Filipine a renunţat la meseria din care câştiga doar câte un dolar pe zi, pentru a-şi putea hrăni familia şi a devenit model pe un site pentru adulţi.

Maeurn Smiles a crescut într-un cartier rău famat din Cebu, Filipine. Ea şi familia ei au trecut prin momente foarte grele, fiind nevoiţi să supraveţuiască cu orez şi peşte uscat, conform Mirror.co.

Tânăra de 21 de ani obişnuia să predea engleza, câştigând doar 1 dolar pe oră. În urmă cu doi ani, a decis să renunţe la slujbă şi să-şi înceapă o carieră pe OnlyFans - şi susţine că acum are un salariu din cinci cifre în fiecare lună. Modelul spune că a reuşit să-şi scoată întreaga familie din sărăcie, iar părinţii şi cei doi fraţi mai mici ai ei au acum o viaţă nouă.

Maeurn, care acum călătoreşte prin Asia de Sud-Est şi îşi petrece timpul în Filipine, Malaezia, Indonezia şi Thailanda, speră, de asemenea, ca în curând să poată să cumpere o casă mai mare pentru familia ei.

„Familia mea trăia în sărăcie înainte de OnlyFans, iar acum o duce foarte bine pentru o familie din Filipine. Acesta este ceea ce mă face cea mai mândră” suţine tânăra.

Femeia povesteşe că trăiau într-o casă ce semăna practic cu o colibă, iar de multe ori părinţii ei trebuiau să se împrumute de la vecini pentru a le pune ceva pe masă.

La vârsta de opt ani, Maeurn a trebuit să aibă grijă de cei doi fraţi mai mici ai ei, în timp ce părinţii lor lucrau. 

„M-am comportat ca mama lor, deoarece mama şi tatăl meu lucrau mereu. Am fost responsabilă pentru tot ce ţinea de hrănă, îngrijirea lor, totul. Am făcut asta când aveam doar opt ani. Chiar nu realizam câtă responsabilitate aveam de fapt la acea vârstă fragedă. A fost o copilărie destul de grea", povesteşte tânăra.

Tatăl ei lucra ca şofer, iar mama ei făcea curăţenie în case.

Hotărâtă să găsească o cale de a scăpa sărăcie, Maeurn s-a angajat iniţial ca profesoară de limbă străină  la vârsta de 18 ani, dar salariul abia îi ajungea „pentru a supravieţui”, a spus ea.

„Pur şi simplu nu am putut să mă întreţin, să nu mai vorbim de familia mea”. Maeurn a decis că este timpul să încerce ceva nou şi şi-a făcut un cont pe OnlyFans în 2019, deoarece a auzit despre alte femei care câştigă bani pe site.

Ea îşi descrie noua carieră drept „câştig-câştig”, întrucât face ceea ce iubeşte şi primeşte destui bani pentru a se asigura că acoperă toate nevoile familiei sale.

Acum, Maeurn plăteşte şcoala fraţilor săi, le cumpără de mâncare în fiecare lună, şi plăteşte şi alte facturi şi cheltuieli.

  

„Visul meu este să construisc o casă familiei mele atunci când o să pot. Familia mea încă locuieşte în acelaşi sat într-o casă de beton, Tocmai am cumpărat o mică bucată de teren şi în următoarele 12 luni voi construi o casă simplă cu 3 dormitoare”,spune ea.

Maeurn adaugă că, deşi familia ei este recunoscătoare pentru tot ceea ce a reuşit să le ofere, ei nu discută niciodată despre alegerea ei.

„De fapt nu le-am spus, cred că ei şi-au dat seama. Ei oarecum ştiu despre asta, dar noi nu vorbim despre asta. Pur şi simplu nu a apărut niciodată în mod natural această discuţie. Dar nu este mare lucru. Sunt foarte relaxaţi şi deschişi şi recunoscători pentru sprijin. Unii prieteni nu au reacţionat bine, dar asta este pierderea lor pentru că nu au fost deschişi”, mai spune tânăra care afirmă că este  recunoscătoare părinţilor ei „pentru libertatea şi independenţa” pe care i-o oferă. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite