Motivul bizar al căsătoriei dintre un băieţel indian şi o căţea vagaboandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băieţel în vârstă de şapte ani dintr-un sat din India, a fost obligat să se căsătorească, în cadrul unei ceremonii religioase bizare, cu o căţea vagaboandă.

Motivul ciudatei uniuni dintre micuţul Mukesh Kerayi şi căţea este o superstiţie potrivit căreia astfel sunt alugate spiritele rele, iar băiatul va fi ferit de ghinion pe viitor. În plus, părinţii şi bunicii lui Mukesh spun că horoscopul său arată că prima sa soţie va muri în anii tinereţii. În încercarea de a evita tragedia, rudele au îmbrăcat o căţea în rochie de mireasă şi au căsătorit-o cu băieţelul. La petrecerea dată în cinstea proaspeţilor însurăţei s-a dansat până dimineaţă, potrivit publicaţiei britanice „Daily Mirror‟. După fericitul eveniment, însă, „mireasa‟ a fost aruncată din nou în stradă. 

„Credem că această căsătorie va alunga ghinionul prins de băiat. Este o practică tradiţională în tribul nostru şi credem că este responsabilitatea noastră să ne ţinem copiii în siguranţă”, a declarat tatăl băiatului, Ashok Kumar Leyangi. 

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite