Mister. Un post de radio canadian difuzează non-stop o melodie de la Rage Against the Machine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Miercuri dimineaţa, cineva de la un post de radio pop şi soft rock din Vancouver, Canada, a difuzat melodia „Killing in the Name” de la Rage Against the Machine. Apoi, au pus-o din nou. Şi din nou.

Până la prânz, melodia a fost difuzată de sute de ori la Kiss Radio 104.9 FM, ceea ce a dus la speculaţii online că alegerea acestei melodii a fost un protest faţă de concedierile efectuate de compania mamă Rogers Sports and Media, informează The Guardian

Versurile cântecului includ versul  „Fuck you, I won’t do what you tell me!” („Du-te naibii, nu voi face ce-mi spui tu!“), care se repetă de mai multe ori. Postul de radio a diuzat însă versiunea editată a piesei, fără înjurătură.

Cu toate acestea, cunoscătorii din industrie au susţinut că a fost o cascadorie pentru a semnala o schimbare de format a radioului, care a trecut la rock alternativ.

Un apel telefonic la postul de radio nu a lămurit situaţia. Bărbatul care a răspuns la telefon nu a vrut să explice de ce se repetă melodia şi nici nu a vrut să-şi dea numele său real. În schimb, a cerut să i se spună Apollo, după personajul din filmele Rocky.

„Nu am voie să spun. Sunt doar un tip într-o cabină, care lasă să se audă Rage la nesfârşit”, a spus Apollo. „Ce părere aveţi? Vă place?”. 

Incidentul a avut loc la o zi după ce coprezentatorii emisiunii matinale au postat pe Facebook că au fost concediaţi brusc.

„Cei cinci ani pe care i-am petrecut la KiSS RADiO au luat sfârşit. KiSS se schimbă şi, din păcate, am fost informaţi că nu vom face parte din acest nou capitol. Deşi acest lucru vine cu emoţii amestecate, vrem să exprimăm doar recunoştinţa", au scris foştii prezentatori Kevin Lim şi Sonia Sidhu.

Miercuri, încercările ascultătorilor de a solicita şi altceva în afară de „Killing in the Name” au fost refuzate.

Între solicitări, cântecul s-a derulat în buclă de mai multe ori, fără un început sau un sfârşit vizibil. Mai degrabă, a fost doar o singură versiune lungă de Killing in the Name.

Apollo a declarat pentru The Guardian că melodia era deja pornită când a ajuns la serviciu, dar nu a putut spune exact când a început.

„Nu ştiu. Ar trebui, probabil. Dacă scrii un articol şi şeful meu îl citeşte, o să am probleme”, a spus el. Reporterul i-a răspuns: „Ei bine, vreau să spun că, oricum, cred că ai putea avea probleme".

„Bine spus”, a răspuns Apollo. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite