Mesajul postat de o braziliancă de 18 ani pe YouTube: „Numele meu e Rebecca şi vreau să-mi licitez virginitatea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama Rebeccăi a suferit în urmă cu câteva luni un atac cerebral Captură CNN
Mama Rebeccăi a suferit în urmă cu câteva luni un atac cerebral Captură CNN

Vânzarea virginităţii nu numai că a devenit desuetă, dar „obiceiul” pare a se încetăţeni în Brazilia, acolo unde o tânără în vârstă de 18 ani vrea să-şi salveze mama bolnavă, care a suferit recent un atac cerebral. Presa din Brazilia speculează că tânăra vrea doar să atragă atenţia presei şi că n-ar fi vorba nicidecum de un gest altruist.

După ce a postat în urmă cu câteva săptămâni un videoclip pe YouTube în care anunţa că îşi vinde virginitatea, tânăra a atras atenţia locuitorilor din orăşelul în care trăieşte. „Deţinătorii de magazine şi elevii chicotesc şi arată cu degetul când Rebecca Bernardo pedalează bicicleta ei roşie”, relatează CNN.

Într-un interviu acordat postului american de ştiri, Rebecca susţine că a recurs la acest gest, fiindcă vrea să-şi ajute mama bolnavă. Ideea i-a venit la câteva zile după ce a împlinit 18 ani, după ce auzise de succesul fulminant al Catarinei Migliorini, o tânără braziliancă care şi-a vândut virginitatea pentru 780.000 de dolari pe un site de profil din Australia. Numele fetei a fost vehiculat mult în presa internaţională, iar tânăra a ajuns chiar în revista „Playboy” din Brazilia.

„M-am hotărât chiar după ce am împlinit 18 ani. Atunci a suferit mama un atac cerebral”, a mărturisit Rebecca pentru CNN. În urma atacului, mama ei a rămas ţintuită la pat, fără să poată să se hrănească singură sau să meargă la baie.

Tânăra spune că a încercat să meargă la lucru şi să câştige cu sudoarea frunţii banii pentru a-şi îngriji mama. Rebecca spune că a încercat să vândă cosmetice şi să servească la mese, însă, fără liceul terminat, banii sunt foarte puţini. „Primeam 150 reais (75 dolari) pentru o zi de muncă, care îmi ajungeau doar ca să plătesc salariul cuiva care s-o îngrijească pe mama”, a mai spus Rebecca.

Există, totuşi, îndoieli în ceea ce priveşte gestul de altruism al Rebeccăi, scrie CNN. O televiziune din Brazilia s-a oferit să plătească cheltuielile medicale ale mamei sale, însă tânăra a refuzat pe motiv că patronii postului n-au vrut să-i ia şi o casă într-un alt oraş, unde „să poată începe o viaţă nouă”.

În octombrie, Rebecca a postat pe YouTube un videoclip în care dădea o probă pentru viitoarea ediţie a emisiunii „Big Brother” Brazilia. Premiul cel mare al concursului este de 500.000 de dolari.

Rebecca spune că a primit deja câteva oferte pentru virginitatea ei. Cea mai mare sumă care i-a fost oferită a fost de 35.000 de dolari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite