Mesajul lăsat de un hoţ după ce a furat dintr-un restaurant din Italia. Patronul a rămas impresionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă am şti cine este, i-am da înapoi banii. El a furat de foame şi eu aş fi făcut acelaşi lucru”, a mai scris patronul care a ales să facă povestea publică pe Facebook.
Dacă am şti cine este, i-am da înapoi banii. El a furat de foame şi eu aş fi făcut acelaşi lucru”, a mai scris patronul care a ales să facă povestea publică pe Facebook.

Proprietarul unui local italian din regiunea Toscana a povestit cum hoţul care a furat brioşe din acel restaurant a înapoiat, în următoarea zi, banii pentru acele prăjituri, spunând că a făcut acest gest pentru că nu avea altceva de mâncare. Prin acest exemplu, patronul a vrut să descrie cum oamenii din Italia sunt „obligaţi să fure de foame”.

Patronul povesteşte că, într-o dimineaţă, angajaţii săi au descoperit în faţa localului o bancnotă de 10 euro şi un bilet cu următorul mesaj: „Bună ziua, vă rog să mă scuzaţi, dar dimineaţa trecută îmi era foame şi nu aveam bani”.

Cu zi înainte, o întreagă tavă cu brioşe, pregătită de bucătarul localului, a dispărut peste noapte din vitrina localul care era închis, la acel moment. A doua zi, în locul brioşelor, angajaţii au găsit biletul şi o bancnotă de 10 euro, contravaloarea brioşelor furate. 

„A fost o surpriză. Biletul era pliat iar în interior erau 10 euro, costul celor zece brioşe. Dacă am şti cine este, i-am da înapoi banii. El a furat de foame şi eu aş fi făcut acelaşi lucru”, a mai scris patronul care a ales să facă povestea publică pe Facebook.

„Vă rog să mă scuzaţi, dimineaţa trecută îmi era foame şi nu aveam bani”. Mesajul unui hoţ i-a impresionat pe italieni FOTO Facebook

mesaj hot
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite