Masturbarea nu orbeşte, ucide: un donator de spermă a murit în timp ce răsfoia o revistă sexy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un student la medicină din China a murit în urma unui infarct într-o clinică de fertilizare, unde se afla ca donator spermă pentru a patra oară în decursul unei săptămâni.

Zheng Gang, în vârstă de 23 de ani, a suferit un atac de cord în timp ce răsfoia o revistă cu caracter pornografic în clinica de fertilizare a Universităţii Wuhan, din China, informează Dailymail.co.uk.

Tânărul intenţiona să doneze spermă pentru a patra oară în spătămâna respectivă şi a fost găsit fără suflare de personalul medical al clinicii într-una din încăperile destinate donatorilor de spermă. Asistentele instituţiei medicale s-au alarmant după ce au realizat că au trecut două ore de când studentul intrase în încăpere şi au spart uşa acesteia.

Medicii au încercat fără succes să-l resusciteze, iar în urma autopsiei s-a stabilit că tânărul medicinist suferise un atac de cord. El era afiliat programului de donare de spermă derulat prin facultatea la care studia din anul 2010.

Incidentul s-a produs în februarie 2012, dar a devenit public după ce familia tânărului a dat în judecată clinica de fertilizare, pe care o consideră vinovată de moartea acestuia. Rudele au solicitat daune în valoare de aproximativ 600.000 de euro. Instanţa a decis că tânărul avea o vârstă suficient de mare pentru a lua decizii cu privire la viaţa lui şi nu a dat câştig de cauză familiei.

image

Încăperea în care studentul a fost găsit fără suflare pe podea FOTO: Daily Mail

Zheng şi-a încurajat şi prietenii să doneze spermă, „pentru binele societăţii“, ar fi motivat tânărul. El era căsătorit cu o tânără de asemenea studentă la medicină. Ea a fost recompensată în urma decesului neobişnuit al soţului cu o deducere a taxelor universitare în valoare de 2.500 de euro. Femeii i s-a promis şi că va fi ajutată să-şi găsească o slujbă după terminarea studiilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite