„Lenin” şi Stalin” s-au luat la bătaie în capitala Rusiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi costumaţi şi mascaţi ca să arate Lenin (Vladimir Ilici Ulianov) şi Stalin (Iosif Visarionovici Stalin) s-au luat la bătaie în centrul Moscovei, motivul fiind faptul că unul dintre aceştia a început să colaboreze cu un alt artist de stradă, informează „The Moscow Times”.

Cearta dintre cei doi s-a produs într-un pasaj al metroului din capitala rusa. Conflictul a început atunci când Latif Valiev, cel costumat în „Stalin”, l-a acuzat pe colegul său, Igor Gorbunov, ca îl „păcăleşte” si colaborează din ce în ce mai mult cu un alt artist de stradă, care-l interpretează pe dictatorul sovietic mort în martie 1953, „genialul generalissim”.

Procurorul care investighează cazul a relatat că a primit o plângere din partea cetăţeanului Igor Gorbunov. Potrivit victimei, cetăţeanul Latif Valiev, care îndeplineşte funcţia de sosie a lui Iosif Stalin, l-a lovit de trei ori cu umbrela.

Drept urmare, „Lenin” a trebuit să ceară ajutorul medicilor pentru că pielea i s-a învineţit în locurile lovite. 

Presa rusă scrie că Procuratura investighează cazul „cu atenţie maximă”.

Nu este prima dată când se înregistrează asemenea evenimente în centrul Moscovei. În urmă cu patru ani, tot două sosii din Piaţa Roşie au fost amendate pentru vandalism şi consum de alcool pe stradă. De asemenea, în aprilie artist de stradă îmbrăcat în Stalina a fost luat la bătaie de un trecător. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite